Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mixed Herbs Rice
35min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Grated Carrot Salad
10min
Beef Stroganoff
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Candied Sweet Potatoes
1h 20min
Parmesan Stock Cubes
35min
Mushroom Fettuccini
40min
Sautéing Shrimp
15min
Green Bean Gremolata
25min
Steamed Carrot Cake
1h 35min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min