
Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
145.1 kcal /
607 kJ
Protides
1.9 g
Lipides
7.4 g
Glucides
19.3 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Sodium
293.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis