Appareils et accessoires
Profiteroles
Prép. 20min
Total 2h
18 stuks
Ingrédients
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
1075 kJ /
257 kcal
Lipides
19 g
Fibre
1.8 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Drijvende eilandjes
40min
Bessenmousse
4h 50min
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Soezendeeg
2h
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Aardbeienpudding
2h 10min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Karamelpudding
1h