Appareils et accessoires
Geraardbergse Mattentaarten
Prép. 1h
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1018.3 mg
Protides
29.3 g
Calories
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Lipides
68.9 g
Fibre
9.4 g
Graisses saturées
29.5 g
Glucides
110.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dit is Belgisch!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Bakkampioen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Paaspastei
Pas d’évaluation
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Wit Brood
Pas d’évaluation