Appareils et accessoires
Napolitaanse cake
Prép. 30min
Total 1h 40min
20 stuks
Ingrédients
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
5.1 g
Calories
1188 kJ /
283 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
2.3 g
Glucides
40.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zoete verleiding
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Soefganiots
2h
Tiramisu
5h 20min
Appeltaart
1h
Yoghurtcake
1h 40min
Valentijnkoekjes met aardbei
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Eenvoudige appeltaart
45min
Gestoomde citroencake
2h 20min
Marmercake
2h
Frangipanetaart
1h 25min