Appareils et accessoires
Ovenschotel van aardappelen
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optionnel)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30.6 g
Calories
2062 kJ /
493 kcal
Lipides
26.6 g
Fibre
2.3 g
Glucides
34.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fatayer met kaas en munt
2h
Zomerse pastasalade
30min
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Penne met tonijn
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Huzarensalade
25min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min