Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
ou 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2507 kJ / 599 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 60 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Pas d’évaluation
Worteltaart smoothie bowl
10min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Preiquiche
1sa 45 dk
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Bellini cocktail
5 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1hod. 10min