Appareils et accessoires
Kyllingbuljongsuppe med urteomelett
Prép. 10min
Total 50min
4 porsjoner
Ingrédients
-
persilleblader, ferske10 g
-
korianderblader, ferske10 g
-
egg4
-
melk80 g
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
hvit pepper½ ts
-
salt1 ½ ts
-
vann1100 g
-
blandede grønnsaker (feks. gulrøtter, løk, selleri), delt i biter (2 cm)350 g
-
kyllingvinger600 g
-
chiliflak, tørket½ ts
-
baguette til servering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
1268.7 mg
Protides
34.8 g
Calories
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Immunboost
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Pas d’évaluation
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Pas d’évaluation
Misosuppe
Pas d’évaluation
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Pas d’évaluation
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Pas d’évaluation
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Pas d’évaluation
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Pas d’évaluation
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min