Versions compatibles
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
- 2 tk deniz tuzu
- ¾ tk karabiber
- 4 dal kekik, taze
- 1400 g su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 50 g soğan
- 1 - 2 dal taze tarhun, sadece yaprakları
- 50 g beyaz şarap, sek
- 15 g beyaz şarap sirkesi
- 200 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yumurta sarısı, orta boy yumurtalardan
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 1 g
- Lipides
- 56 g
- Graisses saturées
- 32 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 93 mg
Recettes alternatives
Focaccia
2 Std. 45 Min
Bearnez Soslu Bonfile
Pas d’évaluation
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Turplu krem peynir
10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Pas d’évaluation
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10 phút
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1h 15min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 Min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 Min
Karides Sote
10min