Appareils et accessoires
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Prép. 20min
Total 2h 10min
6 portions
Ingrédients
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms16 oz
-
water50 oz
-
kombu seaweed1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed16 oz
-
tamari sauce2 oz
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut3 oz
Dumpling Filling
-
water divided44 oz
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)17 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
rice vinegar½ oz
-
coconut oil½ oz
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastegrated fresh ginger (optionnel) to taste1 ½ tsp
-
agave (optionnel)½ oz
-
wonton wrappers (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
979.6 mg
Protides
10.9 g
Calories
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Lipides
10.4 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
36.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cooking Long Pasta
Pas d’évaluation
Lemon Sorbet
8h 30min
Dumpling wrappers
1h
Mini Frittatas
35min
Brown Sugar Syrup
20min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1h 15min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Sea Salt Caramel Cookies
24h 50min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Warm Pink Mint Smoothie
10min
Boba Tea (Bubble Tea)
1h
Potstickers
45min