Appareils et accessoires
Zoetzure dhal
Prép. 10min
Total 3h 30min
4 porties
Ingrédients
-
gedroogde chana dhal (gespleten kikkererwten zaden)500 g
-
water en iets meer om te weken1000 g
-
uien gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
ghee60 g
-
gedroogde pepervlokken en iets meer om af te werken1 - 2 tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 el
-
currypoeder1 tl
-
steranijs1
-
tamarindepasta3 el
-
bruine suiker2 el
-
tomaten grofweg in blokjes gesneden150 g
-
limoensap vers geperst30 - 50 g
-
zout1 tl
-
limoen in partjes, als afwerking1
-
verse koriander als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
689.6 mg
Protides
27.2 g
Calories
2661.7 kJ /
636.2 kcal
Lipides
24 g
Fibre
18.5 g
Graisses saturées
10.7 g
Glucides
88.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Cholent
Pas d’évaluation
Goulash van linzen en champignons
45min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Pas d’évaluation
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Stevige linzenchili
50min
Zoetzure tempé
50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min