Chunky Vegetable Barley Soup
TM6 TM5

Chunky Vegetable Barley Soup

3.7 (48 évaluations )

Ingrédients

  • 2 - 3 garlic cloves
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz red onions, quartered
  • 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz broccoli florets
    ou 2 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
  • 5 oz barley (pearl barley)
  • 40 oz vegetable stock
  • white pepper, to taste
    ou ground black pepper, to taste
  • 8 oz cabbage, thinly sliced
  • Parmesan cheese, grated (optionnel)
  • microgreens, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
400.3 kJ / 95.7 kcal
Protides
3.5 g
Glucides
20.4 g
Lipides
0.6 g
Graisses saturées
0.1 g
Fibre
5.1 g
Sodium
64.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives