Appareils et accessoires
Orange Curd Tart
Prép. 15min
Total 1h 20min
8 portions
Ingrédients
Dough
-
orange1
-
all-purpose flour4 oz
-
sugar½ oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
ice cold water1 oz
Orange Curd
-
large eggs3
-
freshly squeezed orange juice5 oz
-
sugar5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
cornstarch1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
candied orange slices to garnish
-
fresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portions
Sodium
615.7 mg
Protides
41.9 g
Calories
12854.6 kJ /
3072.3 kcal
Lipides
205 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
123.1 g
Glucides
277 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Citrus Crush
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Lemon Curd
20min
Blueberry Coffee Cake
1h
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1h 20min
Cranberry Almond Cookies
1h 20min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Fruit Tart
2h 40min
Lemon Pound Cake
2h
Aloha Carrot Cake
1h 20min