Appareils et accessoires
Pesto Pizza Dough
Prép. 20min
Total 4h
12 slices
Ingrédients
Pesto
-
Parmesan cheese diced3 oz
-
fresh basil3 oz
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
390.4 mg
Protides
6.2 g
Calories
1095.7 kJ /
261.9 kcal
Lipides
16.8 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
21.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Pizzazz
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Applesauce Cake
1h
Nut Boosted Powder
30min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2h 30min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4h 25min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1h 10min
Waffle Cones
35min
Smoked Onion Dip
10min
Pumpkin Cheesecake
6h 45min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min