Versions compatibles
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
ou 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 115 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 1044.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Avokadolu Makarna Salatası
50 min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Kıtırlı Challah Ekmeği
1h 30min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Brak ocen
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1 godz.
Sebze Suyu
Brak ocen
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Brak ocen
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5min
Ton Balıklı Makarna
1 godz.
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min