Southern Black-Eyed Peas

Southern Black-Eyed Peas

4.2 6 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 35min
4 portions

Ingrédients

  • dried black-eyed peas
    8 oz
  • yellow onions quartered
    9 oz
  • celery stalks cut into pieces (2 in.)
    4 oz
  • red bell peppers cored and cut into pieces (2 in.)
    6 oz
  • green bell peppers cored and cut into pieces (2 in.)
    6 oz
  • salt pork diced (¼ in.)
    6 oz
    6 oz bacon, diced (¼ in.)
  • Cajun spice mix
    1 tbsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • cayenne pepper or to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ham hock (approx. 8 oz)
    1
  • water divided, plus extra, to rinse and soak
    66 oz
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • long-grain rice
    10 oz
  • hot sauce to taste

Infos nut. par 1 portion

Calories 750.5 kcal / 3140 kJ
Protides 22.4 g
Lipides 41 g
Glucides 73 g
Fibre 6.1 g
Graisses saturées 14.6 g
Sodium 1658.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...