Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør

Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør

5.0 6 évaluation
Prép. 15min
Total 1h 5min
4 porsjoner

Ingrédients

Sandefjordsmør
  • fløte, minimum 30% fett
    150 g
  • smør, usaltet i terninger
    100 g
Dampet torsk og kål
  • vann
    600 g
  • spisskål eller nykål (ca. 1 stk.), delt i biter (3-4 cm)
    600 g
  • torskefileter, uten skinn ca. 150 g per stykk
    4
  • salt pluss ekstra etter smak
    2 ts
  • pepper, malt
    1 ts
  • smør i terninger
    10 g
Servering
  • persilleblader, ferske finhakket
    2 ss
  • sitronsaft etter smak

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 1338.6 mg
Protides 44.2 g
Calories 2325.2 kJ / 555.8 kcal
Lipides 38 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 23 g
Glucides 10.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer