Appareils et accessoires
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
1477 kJ /
354 kcal
Lipides
20 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
lagere GI
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Green Godess Salade
20min
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Pompoen baba ganoush
35min
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Linzenbrood
1h 55min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Kweeperentaart
50min