Fish and Avocado Loaf
TM6 TM5 TM31

Fish and Avocado Loaf

3.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • water, for water bath
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • 150 g bread, torn in pieces
  • 30 g olive oil
  • 2 avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)
  • 30 g lemon juice
  • 3 medium eggs
  • ½ tsp fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper
  • 800 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)
  • fresh parsley leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1231.2 kJ / 294.3 kcal
Protides
26 g
Glucides
14.6 g
Lipides
15.5 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
4.4 g
Sodium
328 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives