Appareils et accessoires
Fish and Avocado Loaf
Prép. 10min
Total 2h
8 slices
Ingrédients
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
328 mg
Protides
26 g
Calories
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Lipides
15.5 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
14.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Egusi Stew
1 Std. 30 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 Min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Prawn and Cucumber Salad
55 Min
Adobong Puti (White Adobo)
1 Std.
Chickpea Soup with Spinach
40 Min