Coconut Prawn Soup
TM6 TM5

Coconut Prawn Soup

4.6 (43 évaluations )

Ingrédients

  • 5 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
  • 3 garlic cloves, 1 sliced
  • 70 g red onions, quartered
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 30 g rapeseed oil
    ou 30 g oil
  • 450 g medium raw prawns, peeled
  • 150 g sweet potatoes, sliced (1 cm)
  • 400 g coconut milk
  • 250 g water
  • 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    ou 2 tsp chicken stock paste, homemade
  • 1 tsp soy sauce
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ¼ tsp dried porcini mushroom powder (see tip) (optionnel)
  • 1 - 2 tsp unsalted butter, to taste
  • 4 slices bread, diced (1.5 cm)
  • 50 g cream cheese
  • 20 g lime juice, freshly squeezed

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2449 kJ / 585 kcal
Protides
30 g
Glucides
37 g
Lipides
36 g
Graisses saturées
22 g
Fibre
2 g
Sodium
892 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives