Appareils et accessoires
Pumpkin risotto with bacon
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
water1220 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eschalot30 g
-
rindless bacon rashers cut into thin slices100 g
-
butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt to taste
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
Parmesan cheese shaved for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1329.1 mg
Protides
15.8 g
Calories
2123.2 kJ /
505.5 kcal
Lipides
17.5 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
6.7 g
Glucides
66.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Budget friendly Italian
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Cookidoo® Served 2021
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Cookidoo® Served 2023
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Stack up the savings
117 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Your Cookidoo® Homemade Hero
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Feta, spinach and potato frittata
1h
Zucchini slice
45min
ANZAC biscuits
40min
Pumpkin soup
30min
Vegetable stock paste
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken and pesto risoni
35min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Classic mushroom risotto
30min
Tuna mornay
45min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min