Appareils et accessoires
Zucchini slice
Prép. 5min
Total 45min
8 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to grease80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into quarters350 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
rindless bacon rashers (approx. 160 g), cut into pieces3
-
eggs5
-
rice flour100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
mixed salad leaves of choice, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
224.6 mg
Protides
10.4 g
Calories
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Lipides
22.1 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
6.6 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Tuna mornay
45 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Pikelets
35 Min