Broccoli, chilli and pine nut spaghetti

Broccoli, chilli and pine nut spaghetti

4.5 178 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    100 g
  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • broccoli cut into small florets
    200 g
  • water
    1300 g
  • dried spaghetti broken into halves
    300 g
  • sea salt
    2 tsp
  • olive oil
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • long red chillies deseeded if preferred
    2
  • pine nuts
    130 g
  • dry white wine
    150 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Niveau

facile


Infos nut. par 6 portions

Sodium 7846.9 mg
Protides 104.2 g
Calories 13483.7 kJ / 3210.4 kcal
Lipides 207.7 g
Fibre 28 g
Graisses saturées 38.3 g
Glucides 221.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...