Appareils et accessoires
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
broccoli cut into small florets200 g
-
water1300 g
-
dried spaghetti broken into halves300 g
-
sea salt2 tsp
-
olive oil80 g
-
garlic cloves2
-
long red chillies deseeded if preferred2
-
pine nuts130 g
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 6 portions
Sodium
7846.9 mg
Protides
104.2 g
Calories
13483.7 kJ /
3210.4 kcal
Lipides
207.7 g
Fibre
28 g
Graisses saturées
38.3 g
Glucides
221.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Cooking
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarian chilli
35 Min
Creamy tomato and feta pasta
35 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Quick fix noodles
15 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min