Appareils et accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
628.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
268 kJ /
63.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Dropijs
8h 30min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Pad Thai
45min
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation