Veracruz-ris med fisk

Veracruz-ris med fisk

4.0 1 évaluation
Prép. 10min
Total 30min
4 portioner

Ingrédients

  • ris
    250 g
  • hvid fisk, fileter (fx rødspætte), uden skind, uden ben, skåret i stykker
    250 g
  • gulerødder skåret i stykker
    100 g
  • hvidkål skåret i stykker
    150 g
  • olivenolie
    100 g
  • tomater i kvarte
    300 g
  • løg halveret
    80 g
  • fed hvidløg
    4
  • chili, serrano halveret
    1
    1 jalapeño, halveret
  • æblecidereddike
    2 spsk
  • sorte oliven, udstenede
    100 g
  • kapers
    20 g
  • persille, frisk kun blade
    5 kviste
  • timian, frisk kun blade
    3 kviste
  • fiskebouillon, terning (til 0,5 l) efter smag
    1 - 2
  • salt eller efter smag
    ¼ tsk

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 14.3 g
Calories 1748 kJ / 418 kcal
Lipides 29.3 g
Glucides 24.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer