Appareils et accessoires
Vegan challah brood
Prép. 10min
Total 2h 30min
10 porties
Ingrédients
-
water260 g
-
suiker2 tl
-
verse gist verkruimeld20 g
-
bloem500 g
-
suiker70 g
-
olie80 g
-
120 g chocoladedruppelsgedroogde vruchten mengeling (bv. veenbessen, vijgen, abrikozen...,), grof gehakt120 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
plantaardige melk3 el
-
ahornsiroop3 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
128.4 mg
Protides
6.6 g
Calories
1534.4 kJ /
366.7 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
59.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Cashew cheddarkaas
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Boekweit met champignons
25min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation