Appareils et accessoires
Vegan croissants met notenvulling
Prép. 20min
Total 2h 10min
12 porties
Ingrédients
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
30.4 mg
Protides
6.8 g
Calories
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
49.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Chocolade babka
3h
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Geroosterde bananen affogato
Pas d’évaluation
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Pindakaas
5min