Appareils et accessoires
Vegan croissants met notenvulling
Prép. 20min
Total 2h 10min
12 porties
Ingrédients
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
30.4 mg
Protides
6.8 g
Calories
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
49.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Hersenen cupcakes
1h 40min
Bananenbrood
1h 50min
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min