Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Tinga de Pollo
40min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Cheese Arepas
50min
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1h 25min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Horchata
24h 10min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Jamie's Mulled Wine
35min
Champurrado
20min
Garlic Shrimp
35min