Appareils et accessoires
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
460.9 mg
Protides
10.5 g
Calories
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Lipides
22.1 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
25.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Seafood Congee
50min
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Pas d’évaluation
Brownie Brittle
Pas d’évaluation
Barbecued pork ribs
28h 10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Cheese Arepas
50min
Lime Snow Cones
50min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2h 15min
Baked Crab Dip
15min