Appareils et accessoires
Flourless Gianduja Cake
Prép. 10min
Total 2h 40min
12 slices
Ingrédients
Gianduja Cake
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
blanched hazelnuts200 g
-
cornflakes gluten free80 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
large eggs separated6
-
caster sugar200 g
-
almond liqueur (optionnel)4 Tbsp
Ganache
-
double cream300 g
-
hazelnut chocolate spread200 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
340.5 mg
Protides
13.5 g
Calories
3219.7 kJ /
769.5 kcal
Lipides
58.5 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
30.6 g
Glucides
50.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Best of Easter
28 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Orange Sponge Cake
1h
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min
Goat's Cheese Frittata Sandwiches with Caramelised Red Onion Chutney
Pas d’évaluation
Date and Nut Balls
20min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Dairy-free Chocolate Sauce
5min
Celeriac Remoulade
Pas d’évaluation
Yoghurt Cake
1h
Vegan Aioli Sauce
10min
Chocolate Brioche
5h
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min