Potato Soup with Parsley Pesto

Potato Soup with Parsley Pesto

4.4 32 évaluations
Prép. 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

Parsley Pesto
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    25 g
  • fresh parsley leaves
    25 g
  • pine nuts
    25 g
  • extra virgin olive oil
    75 g
  • garlic clove
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
Potato Soup
  • floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)
    475 g
  • onions quartered
    150 g
  • unsalted butter diced
    25 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • water
    500 g
  • whole milk
    200 g
  • ground black pepper to taste

Infos nut. par 1 portion

Calories 334.7 kcal / 1400.4 kJ
Protides 6.7 g
Lipides 22.7 g
Glucides 27.9 g
Fibre 3.6 g
Graisses saturées 6.9 g
Sodium 946.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...