Pulled Pork Burgers

Pulled Pork Burgers

4.5 6 évaluations
Prép. 20min
Total 4h 50min
6 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    2
  • pork shoulder, boneless trimmed (5-6 lg. pieces)
    795 g
  • onions sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
    115 g
  • rosemary, fresh
    1 sprig
  • water
    225 g
  • cider vinegar
    170 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve
    510 g
  • black pepper, ground to season, to taste
  • green lettuce leaf to serve
  • hamburger buns
    6
  • red onion sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 432 kcal / 1807 kJ
Protides 27 g
Lipides 18 g
Glucides 39 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 6 g
Sodium 847 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...