
Appareils et accessoires
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
Spiralized vegetables
-
Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)½
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
Sesame miso dressing
-
sesame seeds60 g
-
caster sugar40 g
-
miso paste50 g
-
soy sauce40 g
-
sesame oil40 g
-
grapeseed oil35 g
-
rice wine vinegar50 g
-
smoked salmon150 g
-
cherry tomatoes cut into half120 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
dried chilli flakes Korean (optional)¼ tsp
-
nori sheets Korean and toasted, torn into pieces3
Infos nut. par 1 portion
Calories
406.9 kcal /
1702.4 kJ
Protides
13.7 g
Lipides
28.9 g
Glucides
26.2 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3.8 g
Sodium
1297.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande