Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)

Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)

Pas d’évaluation
Prép. 5min
Total 10min
4 portions

Ingrédients

Spiralized vegetables
  • Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
  • daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    ½
  • carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
  • zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
Sesame miso dressing
  • sesame seeds
    60 g
  • caster sugar
    40 g
  • miso paste
    50 g
  • soy sauce
    40 g
  • sesame oil
    40 g
  • grapeseed oil
    35 g
  • rice wine vinegar
    50 g
  • smoked salmon
    150 g
  • cherry tomatoes cut into half
    120 g
  • fresh chives finely chopped
    10 sprigs
  • dried chilli flakes Korean (optional)
    ¼ tsp
  • nori sheets Korean and toasted, torn into pieces
    3

Infos nut. par 1 portion

Calories 406.9 kcal / 1702.4 kJ
Protides 13.7 g
Lipides 28.9 g
Glucides 26.2 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 3.8 g
Sodium 1297.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...