Appareils et accessoires
Pickled red onions
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingrédients
-
red onions (approx. 240 g), thinly sliced2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
630.8 mg
Protides
0.5 g
Calories
226.6 kJ /
54.2 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles and relishes
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Tomato and onion gravy (South African)
25 min