Appareils et accessoires
Mexican pulled pork
Prép. 10min
Total 28h 10min
10 portions
Ingrédients
-
cumin seeds3 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground paprika1 tsp
-
rock salt2 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat1800 - 2000 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves5
-
fresh jalapeño chillies trimmed2
-
freshly squeezed orange juice250 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
502.7 mg
Protides
33.4 g
Calories
2095.1 kJ /
500.7 kcal
Lipides
37.2 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
12.2 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Quick pulled pork in beer sauce
35min
"Moussaka" bowl
45min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Thai watermelon salad
50min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Community fave brown rice salad
55min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min