Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Protides
- 36.1 g
- Glucides
- 29.5 g
- Lipides
- 60.3 g
- Graisses saturées
- 32.5 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 937.8 mg
Recettes alternatives
Risoni with salmon and spinach
25min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Salmon and fennel risotto
30min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1h
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Salmon niçoise salad
35min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.