Appareils et accessoires
NZ mustard sauce
Prép. 5min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
364.7 mg
Protides
2.8 g
Calories
287.1 kJ /
68.6 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
9.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kiwi creations from New Zealand
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Pear and ginger paste
26h 25min
Banana bread
1h 40min
Steamed rice
25min
Tuatua fritters
45min
Feijoa crumble slice
1h 5min
No fail mash potato
20min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Lolly cake
4h 5min
Melting moments with lemon cream
45min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Chewy chocolate brownies
35min