Appareils et accessoires
NZ mustard sauce
Prép. 5min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
364.7 mg
Protides
2.8 g
Calories
287.1 kJ /
68.6 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
9.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kiwi creations from New Zealand
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Melting moments with lemon cream
45min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
"This ain't no picnic" muffin
35min
VEGEMITE® pasta
30min
Peach and custard cream muffins
50min
Curried sausages
40min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Cheese and bacon scones
35min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min