Appareils et accessoires
Caramelised red onion chutney
Prép. 10min
Total 24h
875 g
Ingrédients
-
olive oil25 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
fresh long red chilli cut into strips½ - 1
-
light brown sugar200 g
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 875 g
Sodium
2421 mg
Protides
6.3 g
Calories
5156.8 kJ /
1232.5 kcal
Lipides
25.4 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
246.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Cranberry and rosemary chutney
40min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Rosemary salt
24h 5min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Tomato relish
2h 10min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Homemade Custard
15min
Sweet chilli sauce
1h 5min