Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 395 g vermut sec
- 1 lingură lichior de anason, ex. Pernod® sau Black Sambuca®
- 100 g stafide
- 2 portocale, doar coaja, fără partea albă, plus felii pentru garnisit
- 5 păstăi de cardamom, zdrobite
- 6 cuișoare
- 2 ½ cm ghimbir proaspăt, descojit și feliat subțire
- 2 bețe de scorțișoară
- 200 g zahăr brut de trestie
- 1005 g vin roșu, răcit
- 100 g rom negru
- 370 g bere de ghimbir, răcită
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 604 kJ / 144 kcal
- Protides
- 0.8 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 0.1 g
- Fibre
- 0.8 g
Recettes alternatives
Sos caramel cu unt de arahide
Pas d’évaluation
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Pas d’évaluation
Pachețele de vară, cu sos de arahide
Pas d’évaluation
Cod cu topping de măsline și pâine, cartofi și broccolini
40 Min
Smoothie tropical cu căpșune
5min
Cidru cu rom și unt de arțar
Pas d’évaluation
Salată Green Goddess
10 min
Iaurt congelat cu matcha și mango
Pas d’évaluation
Shoturi picante cu tomatillo și stridii
Pas d’évaluation
Dim sum „Shao mai”
Pas d’évaluation
Pere Sous-vide, cu sos de scorțișoară
Pas d’évaluation
Jambon glazurat cu muștar cu miere și portocale
2h