Appareils et accessoires
Engelse brunch
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
-
eieren gekoeld6
-
tomaten in stukken gesneden300 g
-
water100 - 150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
balsamicoazijn donker1 tl
-
olijfolie45 g
-
suiker5 g
-
tomatenpuree15 g
-
verse bladspinazie200 g
-
verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden100 g
-
uien in partjes gesneden150 g
-
worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden200 g
-
witte bonen, grote, uit blik uitgelekt200 g
-
zout om op smaak te brengen
-
sneetjes toastbrood wit, om te serveren
-
verse gemengde kruiden voor de garnering
-
kerstomaten120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
810.1 mg
Protides
22.8 g
Calories
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Lipides
30.4 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
22.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Internationaal Brunchen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Prime Board
Pas d’évaluation
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Pizzadeeg
1h
Levercake
1h 50min
Basis karamel
25min
Tex-mexburger
4h 25min
Kalkoenburgers
Pas d’évaluation
Stoofpot van linzen
2h 35min
Sushi donuts
50min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min