Versions compatibles
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Protides
- 19.9 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 58.5 g
- Graisses saturées
- 17.1 g
- Fibre
- 13.5 g
- Sodium
- 1518.3 mg
Recettes alternatives
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Walnut and spinach pesto
5min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Pumpkin and ginger soup
35 min