Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)

Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)

4.4 11 évaluations
Prép. 20min
Total 30min
2 portions

Ingrédients

  • apple unpeeled, cored, cut into
    wedges to fit through feeder tube
    75 g
  • zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
    325 g
  • carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
    400 g
Sauce
  • Parmesan cheese cut into pieces
    40 g
  • walnuts
    60 g
  • leek
    40 g
  • olive oil
    35 g
  • broccoli cut into florets
    200 g
  • sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • dry white wine
    40 g
  • water
    90 g
  • Vegetable stock paste
    ¼ tsp
  • garlic cloves unpeeled
    2
  • nutmeg
    ½ tsp
  • pouring (whipping) cream
    80 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1518.3 mg
Protides 19.9 g
Calories 3214.2 kJ / 768.2 kcal
Lipides 58.5 g
Fibre 13.5 g
Graisses saturées 17.1 g
Glucides 47 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...