Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Protides
- 6.1 g
- Glucides
- 13.3 g
- Lipides
- 13.8 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 429.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Smoky Mexican bean soup
35min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Satay noodle salad
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Black bean enchiladas
1h 20min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Chilli chutney quesadillas
1h
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Mango salmon bowl
40min