Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken
- 500 g hot water
- 500 g chicken breasts, cut into slices (1 cm thickness)
- 1 tsp dried tarragon
- olive oil, for drizzling
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Waldorf salad
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 60 g sour cream
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 bunch watercress
- ½ fresh pineapple, peeled, cored, quartered and cut into thin slices (see Tips)
- 2 celery stalks, cut into thin slices
- 1 red apple, unpeeled, cored and cut into thin slices
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 orange, peeled and segmented (optional)
- 50 g walnuts, broken into pieces (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2306.5 kJ / 549.2 kcal
- Protides
- 31.9 g
- Glucides
- 16.9 g
- Lipides
- 38.3 g
- Graisses saturées
- 7.7 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 572.4 mg
Recettes alternatives
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Veal pizzaiola
40min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Pork and apple cider stew
1h 40min