Appareils et accessoires
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
29 mg
Protides
2 g
Calories
533.6 kJ /
127.5 kcal
Lipides
11.2 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
6.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Fresh fig jam
55 min
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Sauerkraut soup
50 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Giardiniera
72 godz. 20 min
Bellini
5 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 godz. 30 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Don Pedro
5 min