Appareils et accessoires
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Prép. 10min
Total 24h 30min
6 portions
Ingrédients
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
36.6 mg
Protides
4 g
Calories
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
9.2 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French cuisine: Desserts
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Pas d’évaluation
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Whipped Feta
35min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Bordelaise Sauce
55min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Orange liqueur zabaglione
15min
Fresh jalapeño dip
5min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Pistachio macarons
2h 30min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min