Appareils et accessoires
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Prép. 20min
Total 4h 20min
4 portions
Ingrédients
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
708.4 mg
Protides
71.8 g
Calories
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Lipides
60.2 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
18.2 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Skirt Steak Spiralized Salad
35min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Tzatziki
15min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Steak au Poivre
20min
Oysters Mignonette
5min
Crayfish pâté
4h 45min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Smoked salmon mousse
5min