Versions compatibles
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Peri peri spice mix
- 1 tbsp sea salt
- ½ cinnamon quill
- 15 cardamom pods
- 2 tsp ground ginger
- 2 tbsp paprika
- 2 tbsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp dried chilli flakes (optional - see Tips)
- 2 tbsp garlic powder
- 2 tbsp dried oregano
Sweet potato fries
- 1 tbsp oil
- 2 - 3 sweet potatoes (approx 700 g), cut into batons (1.5 cm)
Coriander yoghurt sauce
- 40 g fresh coriander (approx. 2 bunches), leaves only
- 10 g fresh mint (approx. 1 bunch), leaves only
- 1 lime, zested, no white pith and juiced
- 170 g Greek-style natural yoghurt
- 2 tsp honey
- ¼ tsp salt
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 945.3 kJ / 225 kcal
- Protides
- 7.1 g
- Glucides
- 32.3 g
- Lipides
- 5.9 g
- Graisses saturées
- 0.8 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodium
- 412.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chilli lime sauce
5 min
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Coconut and almond milk shake
10min
Turkey rolls with gorgonzola
1 Std.
Mint and peanut chutney
35min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Cauliflower buffalo bites
35min
Lime and chilli corn
40 Min
Gin and cucumber cooler
10min