Pork fillet with mustard
TM6 TM5 TM31

Pork fillet with mustard

4.1 ( 28 évaluations )

Ingrédients

  • 75 g dry vermouth or Madeira wine
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 60 g brown onion cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp seeded wholegrain mustard
  • 1 tsp hot English mustard
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt to taste
  • 1 pinch ground black pepper to taste
  • 450 g pork fillet cut into thin slices (1 cm)
  • 100 g fresh mushrooms cut into slices
  • 2 tsp crème fraîche
  • 2 - 3 tsp cornflour
  • 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
229.5 kcal / 964.8 kJ
Protides
27.8 g
Lipides
11.5 g
Glucides
3.7 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
6.9 g
Sodium
900.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives