Versions compatibles
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ lemon
- 200 g kale, stems and leaves separated, coarsely chopped
- 4 garlic clove
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- ground black pepper, to season
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 120 g onion, cut into quarters
- 120 g carrot, cut into pieces
- 150 g celery, leaves and stems, cut into pieces
- ½ bunch fresh coriander stems chopped into thirds
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground turmeric
- 1 cinnamon quill
- 180 g dried red lentils
- 2 tbsp Vegetable stock paste, salt free (see Tip)
- 1200 g water
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into 4 pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1480 kJ / 355 kcal
- Protides
- 32.8 g
- Glucides
- 32.8 g
- Lipides
- 6.8 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 12.8 g
- Sodium
- 136 mg
Recettes alternatives
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Quick chicken tikka masala
35min
Chicken laksa
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Pas d’évaluation
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min