Spinach and leek frittata
TM6 TM5

Spinach and leek frittata

4.6 ( 12 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 leek white part only and cut into slices
  • 80 g fresh baby spinach leaves
  • 6 eggs
  • 2 tbsp milk
  • 2 spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)
  • ½ tbsp dried parsley
  • ½ tsp sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
130.4 kcal / 545.6 kJ
Protides
9.8 g
Lipides
8.7 g
Glucides
3.1 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
3.4 g
Sodium
331.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives