Appareils et accessoires
Spinach and leek frittata
Prép. 20min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
331.1 mg
Protides
9.8 g
Calories
545.6 kJ /
130.4 kcal
Lipides
8.7 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
3.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Raspberry crumble bars
40 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min