Sicilian prawn salad
TM6 TM5

Sicilian prawn salad

4.7 ( 6 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g red onion cut into thin slices (1-2 mm)
  • 30 - 40 g red wine vinegar to taste
  • 10 g fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ½ garlic clove (optionnel)
  • 40 g freshly squeezed lime juice
    ou 40 g freshly squeezed lemon juice
  • ½ tsp salt plus extra to taste
  • 1 pinch ground white pepper
  • 300 g water
  • 500 g peeled, large raw prawns deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
  • 1 - 2 limes cut into thin slices (2-3 mm)
    ou 1 lemon cut into thin slices (2-3 mm)
  • 200 g fennel cut into thin slices (1-2 mm)
  • 400 g cherry tomato cut into halves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
187 kcal / 785 kJ
Protides
17 g
Lipides
10 g
Glucides
6 g
Fibre
2.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives